Teamet bag QWM består af professionelle udviklere og revisorer med stor erfaring og indsigt i kvalitetsstyring og revisorfagets metodik. Vi har tillige vores gang i førende kvalitetsvirksomheder og faglige fora, så input herfra løbende indgår i udvikling og opdatering af QWM.

Det er vores målsætning, at QWM fortsat skal være det førende webbaserede kvalitetsstyringssystem til revisorer.

For at sikre en høj faglig standard, samarbejder vi med førende fagfolk, så indhold og opdateringer altid er i overensstemmelse med gældende lov, ISQM'er, ISA'er mv.

Da QWM er programmeret til en Microsoft platform, har vi sikret revisormarkedet et overskueligt og effektivt kvalitetsstyringssystem, der tillige er markedets billigste. Systemet er baseret på en SQL server og klassisk ASP suppleret med klient scripts i både VBscript og Javascript. Der anvendes Windows logon og det åbne system er SSL krypteret.

Vi har valgt at hoste vores servere hos Sentia, der har et af Danmarks mest sikre og avancerede datacentre. De har udviklet et fejlsikret design, som yder en redundant beskyttelse af deres infrastruktur. Det gælder både for deres el-forsyning, der leveres af to uafhængige el-selskaber samt deres internetforbindelse, der er baseret på to uafhængige fiberforbindelser på hver 1-Gbit/s. Tilsammen sikrer alt dette en garanteret oppe-tid på 99,99%, samtidig med at deres redundante firewall-infrastruktur giver os den højeste netværkssikkerhed.

5 gode grunde til at vælge QWM

  1. Vi er prisførende på markedet
  2. Du betaler kun en fast månedlig licens
  3. Vi har ingen startomkostninger og licensfornyelser
  4. Vi benytter den fremtidssikrede Microsoft teknologi
  5. Du får ingen problemer med kvalitetskontrollen